Toppleiligheter til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 18 Egenskaper

Penthouse · Salg

Mar azul · Torrevieja · Alicante

MULIGHET!! Vakker sørvendt penthouse med uhindret utsikt og havutsikt, med solarium, glasert terrasse og basseng i en uslåelig naturlig setting av kysten BLUE SEA sammen CALA FERRI og PLAYAS DE ORIHUELA COSTA.~ ~ Leiligheten har et soverom, bad,...

Ref: A2-338

M2
38m2
M2
42m2
camas
1
baños
1
M2
69.990 €

Penthouse · Salg

Acequion · Torrevieja · Alicante

Vakker penthouse med stor terrasse ved siden av Acequion strand, 2 soverom, kjøkken med vindu, bad, stor terrasse med vakker utsikt, er et fantastisk område omgitt av parker, supermarkeder, barer og restauranter og all slags handel, offentlig...

Ref: A1-123

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
75.000 €

Penthouse · Salg

El molino · Torrevieja · Alicante

Vakker 2 roms penthouse med stor terrasse og uhindret utsikt, kjøkken med vindu, stor stue, bad med dusj, felles svømmebasseng, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og all slags handel, bare 700 meter fra...

Ref: A1-380

M2
57m2
M2
65m2
camas
2
baños
1
M2
76.000 €

Penthouse · Salg

Parque las naciones · Torrevieja · Alicante

Toppetasje med 2 soverom og 1 bad med stor terrasse på 12 meter og garasjeplass inkludert, som ligger i området Parque de las Naciones, i nærheten av alle tjenester som supermarkeder, skoler, apotek, offentlig transport og alle slags butikker .

Ref: A2-920

M2
47m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
76.260 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Penthouse i hjørnet, har 2 soverom, bad, kjøkken, stor stue med utgang til terrasse, fantastisk utsikt, boligen har felles svømmebasseng, nær alle tjenester, eiendommen er levert med 1 parkeringsplasser og et oppbevaringsrom i samme bygning ,...

Ref: A1-222

M2
60m2
M2
90m2
camas
2
baños
1
M2
86.000 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Toppetasje, stor terrasse med uhindret utsikt og et basseng som ligger i sentrum av Torrevieja, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, apotek, offentlig transport og alle slags butikker. Eiendommen har 3 soverom med garderober, kjøkken med...

Ref: A1-992

M2
75m2
M2
89m2
camas
3
baños
2
M2
89.900 €

Penthouse · Salg

La Mata · Torrevieja · Alicante

Øverste etasje med privat solarium, ligger kun 3 kvartaler fra mata-stranden. Fra rommene kan du se havet, også fra solarium. Denne flotte leiligheten har 3 soverom, 2 av dem i hovedetasjen og 1 i toppetasjen, noe som gir mye privatliv for dine...

Ref: A1-941

M2
70m2
M2
80m2
camas
3
baños
1
M2
135.000 €

Penthouse · Salg

La Mata · Torrevieja · Alicante

Bolig Torremar IV~~Helt nye leiligheter med 2 og 3 soverom, med utsikt over havet og få skritt fra strendene i La Mata, i nærheten av alle tjenester, kjøpesenter og offentlig transport. Lukket urbanisering med hager og felles svømmebasseng. Veldig...

Ref: N-956

M2
60m2
M2
81m2
camas
2
baños
2
M2
140.600 €

Penthouse · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Hvis du er ute etter den perfekte leiligheten for å tilbringe en ferie og nyte strendene i Torrevieja, er det på tide å slutte å søke, du har allerede funnet den.~ Leiligheten er omgitt av mange tjenester som restauranter, barer, supermarkeder og...

Ref: A2-330

M2
56m2
M2
58m2
camas
3
baños
2
M2
158.000 €

Hvis du ønsker å leve hele året ved havet, i et byområde som har alle de tjenestene og fasilitetene du trenger og samtidig veldig nær naturlandskap som gjør at du kan nyte utendørs, må du skaffe deg en av Våre eksklusive penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca.

Torrevieja er en av de mest interessante byene på Costa Blanca, fordi det er en liten by med alle nødvendige tjenester for sine innbyggere.

Samtidig bades det med flotte strender og bukter i Middelhavet, som gjør det mulig å nyte det milde klimaet i området hele året, og utføre mange utendørsaktiviteter.


Vi tilbyr deg de beste penthouseene til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

Det er ikke noe bedre sted å bo hele året. Oppkjøp en av våre penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca, hvor du kan observere uendelig havet mens du nyter den brede terrassen, er eksklusiv noen få.

Vi har nye bygg og videresalg penthouses i Torrevieja, med særegenhet at dets brede terrasser tilbyr uendelige muligheter til å nyte i ditt nye hjem.

Tenk deg hyggelige kvelder med familie og venner, og nyt det koselige eksklusive klimaet på Costa Blanca. Ta muligheten til å nyte et privat solarium og selvfølgelig slapp av mens du ser en solnedgang i Middelhavet komfortabelt fra terrassen din.


Besøk oss og vi vil fortelle deg om fordelene med våre penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

I eiendommen Eden Properties Investments har vi de beste penthouseene til salgs i Torrevieja - Costa Blanca.

Besøk oss på våre kontorer, og vi kan tilby deg det huset som oppfyller dine mål og behov.

Vårt firma jobber hovedsakelig i Torrevieja, Orihuela Costa og resten av Costa Blanca Sør, fordi det er det området som kreves av våre kunder, hovedsakelig europeiske.

Med mer enn 20 års erfaring i bransjen, garanterer vi en komfortabel og tilfredsstillende ledelse gjennom hele prosessen knyttet til kjøp av eiendommen.

Ta kontakt med oss, og du vil se vår profesjonalitet.

Vi er i Torrevieja, Calle Zoa, 58 - C.P. 03182 (Alicante). Du kan også kontakte oss ved å ringe 965 706 868 - 628 788 873. Hvis du foretrekker, send oss en epost til info@edenproperties.es og vi kontakter deg umiddelbart.