Leiligheter til salgs i Playa del Cura - Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 68 Egenskaper

Leilighet · Salg

Habaneras · Torrevieja · Alicante

Hyggelig og koselig 2 roms leilighet i Habaneras-området, er en tredje etasje, amerikansk stil kjøkken, bad med badekar, hyggelig stue med terrasse, ideell for å leve hele året, leveres fullt møblert, klar til å flytte inn. Omgitt av alle slags...

Ref: AP1-661

M2
50m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
55.900 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, området møllen, har 2 soverom med garderobeskap, bad med vindu, amerikansk kjøkken med vindu, stor stue-spisestue med tilgang til terrasse, uhindret utsikt, veldig lys med sør orientering, er levert fullt møblert og utstyrt...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

2-roms leilighet foran Corte Ingles, er en andre etasje, amerikansk kjøkken, vakker stue, ideell å bo hele året, veldig nær alle tjenester, for eksempel supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker . Stranden ligger bare...

Ref: AP1-660

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
62.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet beliggende i sentrum av Torrevieja med utsikt over bassenget, med 2 soverom, bad, kjøkkenet er fullt utstyrt med vindu, svært nær alle tjenester som supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker. Stranden ligger...

Ref: AP1-432

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Sentral 2-roms leilighet med felles svømmebasseng, stor stue, amerikansk kjøkken med vindu, bare 500 meter fra stranden, og med alle tjenester til fingerspissene, for eksempel supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og all slags...

Ref: AP1-121

M2
60m2
M2
65m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Leilighet · Salg

Torre la mata · Torrevieja · Alicante

Leilighet ligger noen få meter fra stranden La Mata, en av de lengste i Torrevieja med mer enn to kilometer i lengden. Den nordlige grensen er preget av befolkningen i La Mata. Stranden har et markert økologisk karakter, og sammen med den letter...

Ref: P1-877

M2
45m2
M2
50m2
camas
1
baños
1
M2
66.000 €

Hvis ferien eller pensjonen nærmer seg, og du ønsker å begynne å planlegge neste hvileperiode, tilbyr eiendomsmegler deg flotte leiligheter til salgs i Playa del Cura - Torrevieja. I disse egenskapene kan du få enkel og rask tilgang til alt du tror Costa Blanca kan tilby deg.

Hvis du ønsker å kjøpe en leilighet nær stranden, tilbyr disse boliger seg til deg. Nærheten til 200 meter mellom hjem og sjø, vil tillate deg å nyte solen og saltvannet som du aldri hadde forestilt deg før.

Hvis du vil at ditt hjem skal ha et vakkert landskap, tilbyr våre leiligheter til salgs i Torrevieja det også. Takket være nærhet til kysten og orienteringen av eiendommene våre, kan du våkne opp og ligge ned med utsikt over fantastisk utsikt.

Hvis du vil ha din nye ferieleilighet på Costa Blanca Sør, har du også et basseng, slik at du og din familie kan nyte både et bad i saltvann og et bad i ferskvann, gir leilighetsboligen deg også muligheten til å ha det gøy i romslige og moderne bassenger.

Mer informasjon på: https://edenpropertiesinvestment.com/en/property/6...


Leter du etter godt vær?, Tilbyr våre leiligheter til salgs i Playa del Cura - Torrevieja det til deg

Hvis du i tillegg til å lete etter en ny bolig, ønsker at den samme er i en by med et spektakulært klima, kan våre leiligheter til salgs i Playa del Cura - Torrevieja nyte det. Torrevieja er en spansk by, som ligger sør for provinsen Alicante.

Det karakteristiske middelhavsklimaet på dette stedet gir misunnelsesverdige temperaturer, både om vinteren og sommeren. I våre leiligheter nyte et tørt og varmt klima i sommermånedene. Høye temperaturer for å få mest mulig ut av stranden og bassenget.

Om vinteren, er klimaet nytes med milde og behagelige temperaturer. Termometre som vanligvis ikke faller under gjennomsnittet på 10 grader per år. Den lille kulden som det vanligvis kommer inn ganske sent, kan du nyte varmen til godt inn i høsten.


Bli kjent med Eden Properties og bli overrasket med våre leiligheter til salgs i Playa del Cura - Torrevieja

Vårt eiendomsmegler ville elske deg å komme og lære mer om vårt byrå for å kunne tilby deg flere detaljer om våre leiligheter til salgs i Playa del Cura - Torrevieja.

Du kan kontakte oss ved å gå til Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182, ring oss på 965 706 868 - 628 788 873, eller send oss en mail til info@edenproperties.es.