Kjøp leiligheter i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 68 Egenskaper

Leilighet · Salg

Habaneras · Torrevieja · Alicante

Hyggelig og koselig 2 roms leilighet i Habaneras-området, er en tredje etasje, amerikansk stil kjøkken, bad med badekar, hyggelig stue med terrasse, ideell for å leve hele året, leveres fullt møblert, klar til å flytte inn. Omgitt av alle slags...

Ref: AP1-661

M2
50m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
55.900 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, området møllen, har 2 soverom med garderobeskap, bad med vindu, amerikansk kjøkken med vindu, stor stue-spisestue med tilgang til terrasse, uhindret utsikt, veldig lys med sør orientering, er levert fullt møblert og utstyrt...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

2-roms leilighet foran Corte Ingles, er en andre etasje, amerikansk kjøkken, vakker stue, ideell å bo hele året, veldig nær alle tjenester, for eksempel supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker . Stranden ligger bare...

Ref: AP1-660

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
62.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet beliggende i sentrum av Torrevieja med utsikt over bassenget, med 2 soverom, bad, kjøkkenet er fullt utstyrt med vindu, svært nær alle tjenester som supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker. Stranden ligger...

Ref: AP1-432

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Sentral 2-roms leilighet med felles svømmebasseng, stor stue, amerikansk kjøkken med vindu, bare 500 meter fra stranden, og med alle tjenester til fingerspissene, for eksempel supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og all slags...

Ref: AP1-121

M2
60m2
M2
65m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Leilighet · Salg

Torre la mata · Torrevieja · Alicante

Leilighet ligger noen få meter fra stranden La Mata, en av de lengste i Torrevieja med mer enn to kilometer i lengden. Den nordlige grensen er preget av befolkningen i La Mata. Stranden har et markert økologisk karakter, og sammen med den letter...

Ref: P1-877

M2
45m2
M2
50m2
camas
1
baños
1
M2
66.000 €

Hvis du ikke vet hvor eiendomsmegler du kan kjøpe leiligheter i Torrevieja, hjelper Eden Properties deg. I vårt selskap finner du det hjem som best passer dine interesser. På den måten kommer glede av ferien til seg selv.

Eden Properties har en lang liste over leiligheter til salgs i Torrevieja for å hjelpe deg å nyte, sammen med familien, alle de egenskapene som tilbys av denne vakre byen, sør for provinsen Alicante. Det er mange fordeler å ha noen eiendommer i Torrevieja. En av de viktigste er å ha rask og enkel tilgang til byens viktigste strender.

Mange av våre leiligheter ligger på stranden. Så, hvis du har en stor familie og du liker å nyte havet hver dag, kan du bevege deg i noen få skritt. En av funksjonene som går sammen med forrige fordel, er å ha vakker utsikt fra leilighetene. Å være nær sjøen, kan du gå til balkongen på eiendommen din og tenke på et vakkert landskap på kysten av Torrevieja.


Hvilke andre aspekter bør verdsettes for å kjøpe leiligheter i Torrevieja?

Et annet viktig aspekt som våre kunder verdsetter når de kjøper leiligheter i Torrevieja er klimaet. Solen er den beste allierte av havet i denne byen. Takket være denne flotte kombinasjonen, trives innbyggerne i Torrevieja med gode temperaturer i slutten av året. Vi henviser til å nyte korte og hyggelige vintre og lange og veldig varme somre.

En annen data å vurdere er nærheten til de viktigste fritidstilbudene i Torrevieja. Mange av våre leiligheter ligger i sentrale områder av byen for raskt tilgang til restauranter, butikker, etc.


Hvis du er interessert i å kjøpe leiligheter i Torrevieja, ta kontakt med Eden Properties

Hvis du vil kjøpe leiligheter i Torrevieja, ta kontakt med eiendomsmegler. Vi venter på deg på vårt kontor i Calle Zoa Nº58, Torrevieja (Alicante) 03182.

Hvis du vil kontakte oss via telefon eller e-post, kan du ringe oss på 965 706 868 - 628 788 873 eller send oss en e-post til info@edenproperties.es. Velg alternativet du velger, våre ansatte vil prøve å løse alle spørsmål eller problemer som er innenfor rekkevidde.