Eiendommer til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 197 Egenskaper

Toppetasje · Salg

Torretas · Torrevieja · Alicante

Bungalow i toppetasjen med 2 soverom og ett bad, nylig renoverte bad og kjøkken er praktisk talt nye. Stor tomt i første etasje i god stand og med mange muligheter. Også terrasse ved inngangen til huset, med utsikt over den rosa lagunen...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
25m2
M2
25m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Leilighet · Salg

Habaneras · Torrevieja · Alicante

Hyggelig og koselig 2 roms leilighet i Habaneras-området, er en tredje etasje, amerikansk stil kjøkken, bad med badekar, hyggelig stue med terrasse, ideell for å leve hele året, leveres fullt møblert, klar til å flytte inn. Omgitt av alle slags...

Ref: AP1-661

M2
50m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
55.900 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, området møllen, har 2 soverom med garderobeskap, bad med vindu, amerikansk kjøkken med vindu, stor stue-spisestue med tilgang til terrasse, uhindret utsikt, veldig lys med sør orientering, er levert fullt møblert og utstyrt...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

2-roms leilighet foran Corte Ingles, er en andre etasje, amerikansk kjøkken, vakker stue, ideell å bo hele året, veldig nær alle tjenester, for eksempel supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker . Stranden ligger bare...

Ref: AP1-660

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
62.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet beliggende i sentrum av Torrevieja med utsikt over bassenget, med 2 soverom, bad, kjøkkenet er fullt utstyrt med vindu, svært nær alle tjenester som supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker. Stranden ligger...

Ref: AP1-432

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Sentral 2-roms leilighet med felles svømmebasseng, stor stue, amerikansk kjøkken med vindu, bare 500 meter fra stranden, og med alle tjenester til fingerspissene, for eksempel supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og all slags...

Ref: AP1-121

M2
60m2
M2
65m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Finn de mest populære eiendommene for salg i Torrevieja, og vi tilbyr deg et bredt utvalg av nye og brukte eiendommer til salgs i Torrevieja, slik at du kan finne huset til dine drømmer.


Typer av eiendommer til salgs i Torrevieja

Hvilken type eiendom er du ute etter? Vi har et bredt utvalg av eiendommer som rekkehus, tomannsboliger, leiligheter, duplekser, triks, takvillaer, duplex penthouse, bungalower, etasjer, hytter, terreng, studioer, kommersielle lokaler, tomter, leiligheter, quads, villaer, luksus ... og hvilken som helst eiendom du vil ha i Torrevieja.

Hvis du ikke finner eiendommen til salgs i Torrevieja du leter etter, hjelper vi deg med å finne den.


Eiendom for salg i Torrevieja

I vårt søk etter eiendommer til salgs finner du alle tilgjengelige eiendommer i Torrevieja. Vi har for tiden over 200 eiendommer på Costa Blanca i vår eiendom.

Bare å gå til eiendomssøk og velg "Torrevieja" i de forpliktelige, og du kan få tilgang til mer enn 150 eiendommer til salgs.

Foreløpig har vi 54 eiendommer for salg av nybygg på Costa Blanca, 15 av disse eiendommene til salgs er i Torrevieja.

Vi har også mer enn 213 eiendommer til salgs eller videresalg i vår katalog, hvorav 146 er fra Torrevieja.

I tillegg har vi to kommersielle lokaler i Torrevieja.

Som du ser, har vi et stort utvalg av eiendommer til salgs i Torrevieja, som vi er sikre på at du vil finne egenskapene du leter etter.

Hvis du ønsker å finne en eiendom for salg i Torrevieja med mer spesifikke funksjoner, anbefaler vi å gå til vår "avansert søk" der du kan definere andre funksjoner som svømmebasseng, arealet, antall soverom, antall bad, havutsikt, løft ... etc. blant andre parametere.

Hvis du etter å bruke vår avanserte søkemotor kan ikke finne eiendommen for salg i Torrevieja du leter etter, oppfordrer vi deg til å kontakte vår eiendomsinvesteringseiendommer i Torrevieja Eden. Våre eiendomsmeglere vil hjelpe deg i alt du trenger og finne eiendommen til dine drømmer for deg.


Torrevieja, det beste stedet å kjøpe en eiendom

Torrevieja er en by i Alicante, som ligger på Costa Blanca i Spania, svært nær Costa Cálida (Murcia). Torrevieja er en perfekt befolkning for de som kjøper på strand, sol, godt vær, fritid, natur og kultur.

Mange turister bestemmer seg for å kjøpe en eiendom i Torrevieja etter å ha tilbrakt en ferie i dette vakre stedet, og eiendommen Eden Properties Investment stiller til disposisjon de beste eiendommene til salgs i Torrevieja.

Befolkningen i Torrevieja har alle slags tjenester: supermarkeder som Mercadona og Lidl, kafeer, butikker, restauranter, barer, apotek, bakerier, sykehus, institutter, diskoteker, små butikker ...

Vi kan også nyte kulturelle og fritidsområder som Palacio de los Deportes i Torrevieja og International Conservatory of Music. Vi kan ikke glemme strendene og dens promenader som du kan nyte med din eiendom i Torrevieja.


Eden Properties Investment søker eiendommen til salg av drømmene dine i Torrevieja

Eiendomsutvikleren Eden Properties Investment spesialiserer seg på eiendommer til salgs i Torrevieja og har mer enn 20 års erfaring innen eiendomsbransjen.

I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av tjenester for å hjelpe deg med å kjøpe din eiendom, for eksempel oversettelser, gjennomgang av generelle prosedyrer, signaturer før notarius, åpning av bankkontoer ... etc.

Vår eiendom ligger i Torrevieja (Alicante), på Calle Zoa nº58. Kontakt oss nå, og vi vil begynne å hjelpe deg med å finne eiendommen for salg av drømmene dine i Torrevieja.