​Eiendom i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 197 Egenskaper

Toppetasje · Salg

Torretas · Torrevieja · Alicante

Bungalow i toppetasjen med 2 soverom og ett bad, nylig renoverte bad og kjøkken er praktisk talt nye. Stor tomt i første etasje i god stand og med mange muligheter. Også terrasse ved inngangen til huset, med utsikt over den rosa lagunen...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
25m2
M2
25m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Leilighet · Salg

Habaneras · Torrevieja · Alicante

Hyggelig og koselig 2 roms leilighet i Habaneras-området, er en tredje etasje, amerikansk stil kjøkken, bad med badekar, hyggelig stue med terrasse, ideell for å leve hele året, leveres fullt møblert, klar til å flytte inn. Omgitt av alle slags...

Ref: AP1-661

M2
50m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
55.900 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, området møllen, har 2 soverom med garderobeskap, bad med vindu, amerikansk kjøkken med vindu, stor stue-spisestue med tilgang til terrasse, uhindret utsikt, veldig lys med sør orientering, er levert fullt møblert og utstyrt...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

2-roms leilighet foran Corte Ingles, er en andre etasje, amerikansk kjøkken, vakker stue, ideell å bo hele året, veldig nær alle tjenester, for eksempel supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker . Stranden ligger bare...

Ref: AP1-660

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
62.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet beliggende i sentrum av Torrevieja med utsikt over bassenget, med 2 soverom, bad, kjøkkenet er fullt utstyrt med vindu, svært nær alle tjenester som supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker. Stranden ligger...

Ref: AP1-432

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Sentral 2-roms leilighet med felles svømmebasseng, stor stue, amerikansk kjøkken med vindu, bare 500 meter fra stranden, og med alle tjenester til fingerspissene, for eksempel supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og all slags...

Ref: AP1-121

M2
60m2
M2
65m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Hvis du er ute etter en eiendom i Torrevieja, har du kommet til den perfekte nettsiden. Vi Eden Properties Investment, din eiendomsmegler byrå i Torrevieja (Alicante) Agency - Vår eiendomsmegling i Torrevieja har blitt benchmark av fast eiendom på Costa Blanca, fordi vi har over 20 års erfaring innen eiendomsmegling .

Her forklarer vi hva er årsakene som har gjort vår eiendomsmegling i Torrevieja eiendomsmegling nummer 1 på Costa Blanca. Les videre og finn ut hvorfor vår eiendom er den beste i Torrevieja!

- Våre tjenester

- Våre tjenester til utlendinger

- Våre eiendommer i Torrevieja

- Plasseringen av eiendommen i Torrevieja


Våre tjenester for eiendomsdrift i Torrevieja

Eden Investiment Properties, klarerte eiendomsmegling i Torrevieja, tilbyr en rekke tjenester, som vil forbedre og forenkle kjøpsprosessen:

- Vi hjelper deg med å finne den eiendommen

- Vi hjelper deg å finne finansiering

- Vi hjelper deg å åpne de nødvendige bankkontoer i Spania

- Vi hjelper deg med å søke om oppholdstillatelse i Spania

- Vi oversetter dokumentasjon av eiendomskjøp

- Vi hjelper med de generelle prosedyrer for eiendom

- Vi hjelper i forhandlings

- Vi vurderer kontrakten for salg av eiendom

- Vi gir notarius tjenester

Som du kan se, i fast eiendom Investeringseiendommer Eden hjelper vi gjennom hele prosessen med å kjøpe en eiendom på Costa Blanca i Spania. Med vår hjelp og råd vil du ikke å bekymre deg for noe.


Tjenester for utlendinger i vår eiendoms Torrevieja

Hvis du er en utlending, har du flaks. I vår eiendom i Torrevieja Vi alle fasiliteter for personer som ikke snakker spansk kan forstå all dokumentasjon, takket være vår oversettelsestjeneste dokumentasjon.

Vi hjelper også folk fra utenfor Spania til å be om NIE og oppholdstillatelser og andre papirer som kan være nyttig, for eksempel åpne bankkontoer spansk og tjenester som er nødvendige for å behandle debet kvitteringer.

Hvis du trenger, kan vi også hjelpe deg med å finne finansiering. Vi kan gi råd om forholdene i spanske banker for å be om et boliglån.

Som du kan se, takket være vår eiendom kan du kjøpe en eiendom i Torrevieja uten problemer.


Våre eiendommer i Torrevieja og omgivelser

Investeringseiendommer i Eden har vi en rekke egenskaper nybygd og andre hånden eller videresalg til din disposisjon i vår eiendoms Torrevieja (Alicante).

Vårt team av kvalifiserte meglere vil vise deg våre ulike typer eiendommer: leiligheter, villaer og markiser, duplex, duplex penthouse, rekkehus, tomannsbolig, tomter, triplex, villaer, villaer av luksus, luksus eiendommer, første etasje , høye planter, gulv, quads, studioer, butikker ... Hva slags bolig du er ute i Torrevieja?

Hvis du ønsker en strand eiendom på Costa Blanca, med utsikt over havet eller bassenget, vil vi hjelpe deg å finne det. Vi har også et bredt utvalg slik at du kan finne eiendommen som best passer ditt budsjett.


Hvor er vår eiendom ligger i Torrevieja?

Investeringseiendommer eiendomsmegling Eden ligger i Torrevieja, en by i provinsen Alicante på Costa Blanca ligger svært nær Costa Calida i Spania.

Du finner oss på Zoa # 58 i Torrevieja (Alicante). Du kan kontakte oss ved å bruke vår telefon 965 706 868 eller e-post våre info@edenproperties.es. Ta kontakt med din eiendomsmegler i Torrevieja nå!